Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Izvestje
Current
Archives
About
About the Journal
Submissions
Publication Ethics and Publication Malpractice Statement
Personal Data Privacy Statement
Editorial Team
Contact
Search
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 18 (2021): IZVESTJE
Vol. 18 (2021): IZVESTJE
Published:
2021-12-31
Full Issue
PDF (Slovenščina)
Članki
Goriška kulinarična dediščina v knjižnih izdajah
Neva Makuc
PDF (Slovenščina)
Štefan Kociančič (1818–1883) o klobasah in drugih jedeh
Branko Marusic
PDF (Slovenščina)
Prehranjevalne zapovedi, tabuji in priporočila, vezani na čas nosečnosti, poroda in zgodnjega otroštva na severnem Primorskem
Katarina Srimpf
PDF (Slovenščina)
Mičurinove jablane v povojni obnovi vasi na Trnovski planoti
Petra Kolenc
PDF (Slovenščina)
Ali lahko (po)ustvarjena prazgodovinska jed iz obdobja gradišč vsebuje fižol?
Jasna Fakin Bajec
PDF (Slovenščina)
(Pre)hrana – med tradicijo, (re)teritorializacijo in ustvarjalnostjo: O projektu Alpfoodway, 100 % lokalno in še kaj
Špela Ledinek Lozej
PDF (Slovenščina)
O divjem možu v terskem pripovednem izročilu
Danila Zuljan Kumar
PDF (Slovenščina)
Poročilo
Poročilo o delu sodelavcev ZRC SAZU, Raziskovalne postaje Nova Gorica od 1. 1. 2021 do 31. 12. 2021
Jasna Fakin Bajec
PDF (Slovenščina)
Language
English
Slovenščina
povezave
Links
ZRC SAZU
ZRC SAZU Journals
SAZU Journals
Hosted Journals
ZRC SAZU monographs
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Current Issue