Skoči na glavno stran Skoči na navigacijski meni Skoči na nogo strani
Izvestje
  • Trenutna številka
  • Arhivi
  • O reviji
    • O reviji
    • Prispevki
    • Izjava o spoštovanju založniških in akademskih etičnih standardov
    • Izjava o varovanju osebnih podatkov
    • Uredništvo
    • Kontakt
Išči
  • Prijava
  1. Dom /
  2. Arhivi /
  3. Letn. 18 (2021): IZVESTJE

Letn. 18 (2021): IZVESTJE

					Poglej Letn. 18 (2021): IZVESTJE
Objavljeno: 2021-12-31

Celotna številka

  • PDF

Članki

  • Goriška kulinarična dediščina v knjižnih izdajah

    Neva Makuc
    • PDF
  • Štefan Kociančič (1818–1883) o klobasah in drugih jedeh

    Branko Marusic
    • PDF
  • Prehranjevalne zapovedi, tabuji in priporočila, vezani na čas nosečnosti, poroda in zgodnjega otroštva na severnem Primorskem

    Katarina Srimpf
    • PDF
  • Mičurinove jablane v povojni obnovi vasi na Trnovski planoti

    Petra Kolenc
    • PDF
  • Ali lahko (po)ustvarjena prazgodovinska jed iz obdobja gradišč vsebuje fižol?

    Jasna Fakin Bajec
    • PDF
  • (Pre)hrana – med tradicijo, (re)teritorializacijo in ustvarjalnostjo: O projektu Alpfoodway, 100 % lokalno in še kaj

    Špela Ledinek Lozej
    • PDF
  • O divjem možu v terskem pripovednem izročilu

    Danila Zuljan Kumar
    • PDF

Poročilo

  • Poročilo o delu sodelavcev ZRC SAZU, Raziskovalne postaje Nova Gorica od 1. 1. 2021 do 31. 12. 2021

    Jasna Fakin Bajec
    • PDF

Jezik

  • English
  • Slovenščina

links

Povezave

ZRC SAZU

Vse revije

Monografije

Informacije

  • Za bralce
  • Za avtorje
  • Za knjižničarje

Trenutna številka

  • Atom logo
  • RSS2 logo
  • RSS1 logo
Več informacij o OJS/PKP izdajateljskem sistemu, platformi in delovnem procesu.