Skoči na glavno stran
Skoči na navigacijski meni
Skoči na nogo strani
Open Menu
Izvestje
Trenutna številka
Arhivi
O reviji
O reviji
Prispevki
Izjava o spoštovanju založniških in akademskih etičnih standardov
Izjava o varovanju osebnih podatkov
Uredništvo
Kontakt
Išči
Prijava
Dom
/
Arhivi
/
Letn. 18 (2021): IZVESTJE
Letn. 18 (2021): IZVESTJE
Objavljeno:
2021-12-31
Celotna številka
PDF
Članki
Goriška kulinarična dediščina v knjižnih izdajah
Neva Makuc
PDF
Štefan Kociančič (1818–1883) o klobasah in drugih jedeh
Branko Marusic
PDF
Prehranjevalne zapovedi, tabuji in priporočila, vezani na čas nosečnosti, poroda in zgodnjega otroštva na severnem Primorskem
Katarina Srimpf
PDF
Mičurinove jablane v povojni obnovi vasi na Trnovski planoti
Petra Kolenc
PDF
Ali lahko (po)ustvarjena prazgodovinska jed iz obdobja gradišč vsebuje fižol?
Jasna Fakin Bajec
PDF
(Pre)hrana – med tradicijo, (re)teritorializacijo in ustvarjalnostjo: O projektu Alpfoodway, 100 % lokalno in še kaj
Špela Ledinek Lozej
PDF
O divjem možu v terskem pripovednem izročilu
Danila Zuljan Kumar
PDF
Poročilo
Poročilo o delu sodelavcev ZRC SAZU, Raziskovalne postaje Nova Gorica od 1. 1. 2021 do 31. 12. 2021
Jasna Fakin Bajec
PDF
Jezik
English
Slovenščina
links
Povezave
ZRC SAZU
Revije ZRC SAZU
Revije SAZU
Gostujoče revije
Monografije ZRC SAZU
Informacije
Za bralce
Za avtorje
Za knjižničarje
Trenutna številka