Teoretična izhodišča etnološkega preučevanja prehrane
Ključne besede:
etnologija, hrana, jedilniki, prehrambena kultura, prehranaPovzetek
.
Prenosi
Podatki o prenosih še niso na voljo.
Prenosi
Objavljeno
1996-01-01
Kako citirati
Godina-Golija, M. (1996). Teoretična izhodišča etnološkega preučevanja prehrane. Traditiones, 25, 211–221. Pridobljeno od https://ojs.zrc-sazu.si/traditiones/article/view/11999
Številka
Rubrike
Razprave / Articles
Licenca
To delo je licencirano pod Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 mednarodno licenco.
Avtorji jamčijo, da je delo njihova avtorska stvaritev, da v njem niso kršene avtorske pravice tretjih oseb ali kake druge pravice. V primeru zahtevkov tretjih oseb se avtorji zavezujejo, da bodo varovali interese založnika ter da bodo povrnili morebitno škodo.
Podrobneje v rubriki: Prispevki