Pomen kuharskih knjig za etnološko raziskovanje prehrane
Ključne besede:
19./20.st., etnologija, kuharske knjige, prehrana, raziskovalno deloPovzetek
.
Prenosi
Podatki o prenosih še niso na voljo.
Prenosi
Objavljeno
2001-01-01
Kako citirati
Godina-Golija, M. (2001). Pomen kuharskih knjig za etnološko raziskovanje prehrane. Traditiones, 30(1), 293–302. Pridobljeno od https://ojs.zrc-sazu.si/traditiones/article/view/11456
Številka
Rubrike
Razprave / Articles
Licenca
To delo je licencirano pod Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 mednarodno licenco.
Avtorji jamčijo, da je delo njihova avtorska stvaritev, da v njem niso kršene avtorske pravice tretjih oseb ali kake druge pravice. V primeru zahtevkov tretjih oseb se avtorji zavezujejo, da bodo varovali interese založnika ter da bodo povrnili morebitno škodo.
Podrobneje v rubriki: Prispevki