Socializace vesnice a promeny lidove kultury (tretji zvezek). Sbornik materialu z III. seminare »Socializace vesnice a promeny lidove kultury v Jihomoravskem kraji« {Kromeriž, 31. marca do 1. aprila 1983). - Zadnikar, Miha (Traditiones, 1988)
.