Čarolija niti. Vještina narodnog tkanja u Jugoslaviji. The Wonder of Weaving. Folk-weaving Skills in Yugoslavia. Muzejski prostor Zagreb, Jezuitski trg 4, 30. lipnja — 28. kolovoza 1988. Uredili Jelka Radauš-Ribarič in Dunja Rihtman-Auguštin. 278 str. - Baš, Angelos (Traditiones, 1989)
.