Tudi bogovi umirajo...: Državni pogreb in nacionalno žalovanje za albanskim komunističnim diktatorjem Enverjem Hoxho - Kondi, Bledar (Traditiones, 2020)
V članku so obravnavani smrt, državni pogreb in nacionalno žalovanje za albanskim komunističnim diktatorjem Enverjem Hoxho (1908–1985). Raziskava emocionalnih izkušenj in kulturnih strategij za spoprijem s smrtjo neumrljivega vodje želi osvetliti performativno vlogo vladajoče stranke, delavcev in razrednih sovražnikov ter tudi metode vladanja v diktatorskem sistemu.