Baladi rodinno-pobutovi stosunki. Ukrains’ka narodna tvorčist’. AN URSR, Institut mistectvoznanstva, fol’kloru ta etnografi! im. M. T. Ril’s’kogo. Uporjadniki: O. I. Dej ta in. Kijev 1988, 522 str. - Terseglav, Marko (Traditiones, 1989)
.