Bibliografija Traditiones 21-30 (1992-2001): bibliografija zbornika Inštituta za slovensko narodopisje ZRC SAZU in (od 28, 1998) Glasbenonarodopisnega inštituta ZRC SAZU - Zemljič-Golob, Sinja (Traditiones, 2001)
.