Jiří Dynda, Slovanské pohanství ve středověkých ruských kázáních. [Slavic Paganism in Medieval Russian Homiletics] - Pleterski, Andrej (Studia mythologica Slavica, 2020)
Slavic Paganism in Medieval Russian Homiletics