Slovarček središkega govora (na osnovi zapisov Karla Ozvalda) - Greenberg, Marc L. (Slovenski jezik / Slovene Linguistic Studies, 2025)
Pritujoči prispevek podaja slovarček vseh izpričanih oblik v štirih razpravah Karla Ozvalda (od njih so tri neobjavljene), datiranih od 1895 do 1904, ki vsebujejo opis glasoslovja, oblikoslovja in besedišča govora Središča (ob Dravi) v Prlekiji (panonska skupina). Navedeni so tudi sinhrona in diahrona skica glasoslovja govora ter opis natel, uporabljenih ob sestavljanju slovarčka.