Novi etimološki slovar slovenskega jezika kot rastoči spletni slovar 2017−: dodatek 2020 (sinonimi za Turdus pilaris in Mustela putorius) - Furlan, Metka (Jezikoslovni zapiski, 2020)
V prispevku se objavljajo nova gesla, ki bodo ob koncu leta 2020 dodana Novemu etimološkemu slovarju slovenskega jezika kot rastočemu spletnemu slovarju (2017–), dostopnemu na portalu Fran Inštituta za slovenski jezik Frana Ramovša. V geslih so obravnavani slovenski sinonimi za brinovko (Turdus pilaris) in dihurja (Mustela putorius).