Novi etimološki slovar slovenskega jezika kot rastoči spletni slovar 2017−: dodatek 2019 - Furlan, Metka (Jezikoslovni zapiski, 2019)
V prispevku se objavljajo nova gesla, ki so bila ob koncu leta 2019 dodana Novemu etimološkemu slovarju slovenskega jezika kot rastočemu spletnemu slovarju (2017–), dostopnemu na portalu Fran Inštituta za slovenski jezik Frana Ramovša ZRC SAZU.