Јсл. Зезати (се) – лексикографско сироче или легитимна одредница / Jsl. zezati (se) – leksikografska sirota ali legitimno geslo - Влајић-Поповић, Јасна (Jezikoslovni zapiski, 2018)
V delu se potrditve glagola zezati (se) ‘šaliti se (nevtralno ali grobo)’, zast. pokr. ‘mrdati, koitirati itd.’ z izpeljankami, ki se nahajajo v slovenskih in srbsko-hrvaških slovarjih, semantično klasificirajo, ob pregledu onomazioloških paralel, ustreznikov v drugih slovanskih jezikih in obstoječih razlag izvora, s predlogom, da se do kompletiranja slovanskega gradiva etimologija te onomatopejske družene besed vseeno šteje za nejasno.