Тumačenja i perspektive semantizacije frazeoloških jedinica u dijalekatskom Rјečniku (sa posebnim osvrtom na saznanja u Rusistici)/Razlage in perspektive frazeoloških enot v narečnem slovarju (s posebnim pogledom na spoznanja v rusistiki) - Bojović, Draga (Jezikoslovni zapiski, 2018)
Delo govori o opisovanju pomenov narečnih frazeoloških enot v slovarju.