Naglasak imenica a-vrste u slivanjskim govorima / Naglas samostalnikov ajevske vrste v govorih občine Slivno na Hrvaškem - Vukša Nahod, Perina (Jezikoslovni zapiski, 2018)
Prispevek predstavlja gradivo, zbrano s terenskimi raziskavami, in ponuja sinhroni pregled naglasnih paradigem samostalniških ajevskih osnov v govorih občine Slivno na Hrvaškem (Slivno Ravno, Mihalj, Blace in Podgradina). Ti govori spadajo v vzhodnohercegovsko mejno narečje in v podnarečje, kot se govori na področju Slivna in Zažablja. Tako bodo ugotovljena omahovanja v posamezni paradigmi in nihanja med več paradigmami.