Tržiški slovar - Bokal, Ljudmila (Jezikoslovni zapiski, 2015)
Tržiški slovar: slovarček starih tržiških pogovornih besed, ur. David Ahačič, Boris Kuburič,Tržič: Zveza kulturnih organizacij, 2012, 50 str.