﻿Kako je v Slovarju slovenskega knjižnega jezika predstavljena vezljivost - Žele, Andreja (Jezikoslovni zapiski, 2015)
Prispevek želi opozoriti na tista slovnična pojasnila v Slovarju slovenskega knjižnega jezika (SSKJ), ki označujejo vezljivost. V zvezi s tovrstno slovarsko obvestilnostjo so predstavljene in včasih tudi komentirane terminološke rešitve v slovarskih pojasnilih.