Pomen in obseg oznak za jezikovne različice v okviru informacijske tehnologije - Steenwijk, Han (Jezikoslovni zapiski, 2015)
Najprej so predstavljena različna merila in obsegi jezikovnih kod, ki so registrirane pri ISO 639-1, 639-2, 639-3 in 639-6. Potem sta predstavljena RFC 5646 in 4647, kar naj bi razložilo, kako se lahko oblikujejo pravilne oznake za jezikovne različice. Nazadnje je ponujen povzetek zadeve o vložitvi prošnje o kodi za rezijanščino.