Knjižno in neknjižno na dveh mariborskih radiih v knjigi Alenke Valh Lopert - Zemljak Jontes, Melita (Jezikoslovni zapiski, 2015)
Alenka Valh Lopert, Med knjižnim in neknjižnim na radijskih valovih vMariboru, Maribor: Študentska založba Litera, 2013, 336 str.