Iz medžimurske oronimije - Virč, Ines (Jezikoslovni zapiski, 2015)
Oronimija pokrajine Medžimurje do danes še ni bila popisana in ustrezno obdelana. Kratkemu orisu dosedanjih obravnav medžimurske oronimije avtorica v glavnih potezah dodaja morfološke, besedotvorne in pomenske značilnosti sodobne uradne medžimurske oronimije.