Prispevek k živalskim lastnoimenskim poimenovanjem hidronimskega izvora: slovensko Sebin/Sabin/Savin in Sava - Furlan, Metka (Jezikoslovni zapiski, 2018)
Slovenska in hrvaška lastna imena govedi z osnovo Sav‑ lahko odražajo slovansko onomastično tradicijo transonimiziranih živalskih lastnih imen iz hidronimov.