Tri mahovne novosti v flori severne Makedonije - Papp, Beáta; Pantović, Jovana P.; Szurdoki, Erzsébet; Sabovljević, Marko (Hacquetia, 2024)
V republiki Severni Makedoji so prvič yabeležene tri vrste mahov. To so Brachytheciastrum dieckei, Kiaeria starkei in Orthotrichum schimperi. Podane so podrobnosti o zapisih, vključno z distribucijo, georeferencami in ekologijo.