Kaj je »vsakdanje« v estetiki vsakdanjosti - Naukkarinen, Ossi (Filozofski vestnik, 2016)
Tematiko estetike vsakdanjosti so pred nedavnim načeli številni avtorji. Vendar pa vprašanje kaj je dejansko narava vsakdanjosti – v nasprotju z nevsakdanjostjo – in kako ta narava učinkuje na estetiko vsakdanjosti, ni bilo zadovoljivo razdelano. Namen tega eseja je razjasniti vsakdanjost vsakdanjika in združiti obče pojme vsakdanjosti s ključnimi točkami estetike vsakdanjosti.