Korespondenca med Richardom Bentleyem in Isaacom Newtonom - Kušej, Arne (Filozofski vestnik, 2024)
Besedila je prevedel Arne Kušej. Strokovno redakcijo prevoda je opravil Matjaž Vesel, ki je napisal tudi večino opomb.