Mi, ki je nič, in nič, ki je mi. Hegel in Nietzsche - Bunta, Aleš (Filozofski vestnik, 2016)
Članek obravnava tri konstelacije pojma mi: Heglovo in dve Nietzschejevi. Skupna točka vseh treh je, da v svojem najnotranjejšem pomenu ne označujejo neke skupine ljudi – vas mene in nje tam levo zgoraj, ampak svoj smisel dosežejo tam, kjer jih je potrebno misliti kot tri različne strukture niča. Avtor poskuša skozi njihovo razvitje izpostaviti nekatere odločilne ločnice med obema filozofijama.