Znati šteti neštevno, znati reči neizrekljivo ali Lefortovo pojmovanje demokracije - Šumič-Riha, Jelica (Filozofski vestnik, 2016)
Kot napoveduje že naslov članka, si pričujoči prispevek, ki analizira politično misel Clauda Leforta, prizadeva izpostaviti tisto, kar smo izločili kot notranje protislovje demokracije: aktualizacijo nečesa, česar ni mogoče reči in česar prav zato tudi ni mogoče šteti.