Užaljena gospa Artemizija ali Kristus nam je danes rojen: celjske kontrafakture operne arije Giuseppa Gazzanige - Kokole, Metoda (De musica disserenda, 2023)
La vendemmia (1778) Giuseppa Gazzanige se je ohranila v vsaj sedmih izvirnih rokopisnih partiturah iz 18. stoletja. O priljubljenosti nekaterih točk pričajo tudi njihovi dodatni prepisi. Tradicionalna da capo arija »Più dell’onde e più del vento« je v 19. stoletju v lokalnem okolju cerkve sv. Danijela v Celju služila kot osnova latinski duhovni kontrafakturi in še eni nemški posvetni kontrafakturi.