Vrstni red namestnikov v Spodnji Meziji med leti 270—300 - Velkov, Velizar (Arheološki vestnik, 1977)
Doslej neznana namestnika Silvius Silvanus in Aurelius Dizzo, ki nastopata na dveh napisih, najdenih leta 1975 v Silistri (Durostorum), delno dopolnjujeta pomanjkljiv seznam že znanih namestnikov v Spodnji Meziji med leti 270 in 300. Avtor predlaga novo, izpopolnjeno in nekoliko modificirano zapovrstje, ki je navedeno na koncu članka.