a Guštin: Ni gore, hriba ne gorice, kjer cerkvica se ne blešči. Prispevki k varovanju dediščine - razkoraki med teorijo in prakso, idejo in realizacijo, 2000 - Šoberl, Lucija (Arheološki vestnik, 2004)
/