Iška Loka - bronastodobno naselje na obrobju Ljubljanskega barja - Velušček, Anton (Arheološki vestnik, 2005)
V prispevku so predstavljene arheološke najdbe z mlajše-oziroma zgodnjepoznobronastodobnega planega naselja IškaLoka, ki leži na trdini na obrobju Ljubljanskega barja.