Plano paleolitsko najdišče na ledini V Griču, Suhi Dol pri Planini nad Horjulom - Turk, Matija; Culiberg, Metka (Arheološki vestnik, 2007)
V prispevku je predstavljeno novo plano paleolitsko najdišče na ledini V Griču pri vasi Suhi Dol, pri Planini nad Horjulom. Predstavljeni so izsledki arheološkega izkopavanja. Paleolitske arheološke najdbe zastopajo le kameni artefakti, na podlagi katerih najdišče uvrščamo v čas odsrednjega do mlajšega paleolitika. Najdeno oglje ni sočasno z arheološkimi najdbami.