Ljubljansko barje, problemi razlage virov - Velušček, Anton (Arheološki vestnik, 2009)
V prispevku je prikazana problematična razlaga po-datkov raziskav na Ljubljanskem barju Mihaela Budje in Dimitrija Mlekuža