Bernhard Hänsel, Kristina Mihovilić, Biba Teržan, s prispevki Claudie Gerling et al.: Monkodonja. Istraživanja protourbanog naselja brončanog doba Istre. Knjiga 1. Iskopavanje i nalazi građevina - Vinazza, Manca (Arheološki vestnik, 2016)
/